Wilt u ook deskundigheid en een eerlijk advies? Dan is DRS Installatietechniek BV het juiste adres!
Ook voor de installatie en onderhoud van uw CV-ketel bent u bij DRS Installatietechniek BV aan het juiste adres

Van installatietechniek weten
we bij DRS alles, al ruim 30 jaar!

DRS is uw totaalinstallateur. Van elektrotechniek, gasinstallaties, klimaatbeheersing tot communicatie en beveiliging: DRS staat garant voor het betere vakwerk! Wilt u meer weten over duurzame energie? Ook dan kan DRS u adviseren. Wij nemen alle zorgen uit handen, van de subsidieregeling tot de volledige installatie.

Gevestigd in Noardburgum
DRS installatietechniek is gevestigd in Noardburgum, maar de medewerkers van DRS treft u overal: bij nieuwbouw, utiliteit, industrie, maar ook bij vervanging van bestaande installaties. Korte lijnen en heldere communicatie binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming met de opdrachtgever. Wilt u ook deskundigheid en een eerlijk advies? Dan is DRS voor úw installatiewerk het juiste adres! DRS installatietechniek BV is een zelfstandige onderneming en maakt geen deel uit van een concern.

Lid van Techniek Nederland
DRS installatietechniek is lid van Techniek Nederland, daarmee staan we garant voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Kies altijd voor een bedrijf met het symbool van Techniek Nederland.